Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taheva vald otsib võimalusi, et lammutada kaks Koikkülas paiknevat tühja ja peremehetut kortermaja. Elaniketa ja ohtlike kortermajade murega tegelevad teisedki maakonna vallad.

Valgas renoveeritavas majas Sepa 11 läiks põlema vahesein.

Sellest kuust alustas Valga haiglas tööd nefroloog Kristi Veermäe, kelle sõnul on neeruhaigeid maakonnas ilmselt olulisest rohkem, kui praegu arvata võib.

Tallinna lauluväljakul toimunud üleriigilise üldhariduse tunnustussüsteemi tänuüritusel osalenud said nautida kontserti ja kolleegidega mõtteid vahetada. Muljeid jagavad Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase ja õpetaja Peeter Kangur, lisaks neile esitas maakondlik komisjon nominendiks Valga muusikakooli klaveriõpetaja ning ansamblijuhi Lenel Ranna.

Kaks uue kavaga kontserti ühel päeval täissaalidele – seda suudab ainult Valga stuudio Joy ja kuuldavasti on see erandlik kogu Eestis.

Valga tervitas uut aastat ka vana kalendri järgi. Veel säras linna kuusk tuledes, veel soojendasid romantikute hingi pilkupüüdvad kaunistused – kultuurikeskuses oli vana uue aasta pidu.

Talvepealinna taidlejate ühise peo tava on aga vanem kui talvepealinna tiitel. Igal peol on olnud oma teema: seekord näidati, mis juhtub, kui must kass üle tee läheb. Kaasa lõid Otepää vallajuhidki.

Tuludeklaratsiooni täitmisel tuleb arvestada mitme tänavu jõustunud muudatusega. Suuremad neist puudutavad annetusi, eluaseme müüki ning välisriigist tulusaajate maksustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles