Rõngu tehas hakkas tootma suhkruta moosi

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Rõngu Mahla toodangust moodustavad Reikopi sõnul suurima osa mahlakontsentraadid, sest ettevõte varustab ka hotelle ja spaasid, kes kasutavad kontsentraate mahlamasinates
Rõngu Mahla toodangust moodustavad Reikopi sõnul suurima osa mahlakontsentraadid, sest ettevõte varustab ka hotelle ja spaasid, kes kasutavad kontsentraate mahlamasinates Foto: Sille Annuk

Rõngus tegutsev mahla- ja moositootja jälgib üha enam toitumisnõustajate soovitusi. Mõni kuu tagasi jõudsid poelettidele ettevõtte uued metsamarjamoosid Vaba, mis on mahedad, kus pole lisaaineid ning kus toorsuhkru asemel kasutatakse magusa õunamahla kontsentraati.

«Meil on palju kliente koolide ja lasteaedade seas, kes on küsinud, kas suhkrusisaldust oleks võimalik moosides vähendada,» rääkis aktsiaseltsi Rõngu Mahl müügidirektor Ivar Reikop. «Küsitakse, kas oleks võimalik teha puuviljasuhkruga tooteid, kuhu pole tehnilist suhkrut üldse lisatud.»

Nõudlus on suur

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles