Järjekord kooli ukse taga tegi lastevanemad murelikuks

Tiit Loim
, reporter
Copy
2. septembri hommikul oli Valga põhikooli juures suur järjekord. Järgmisel päeval muret enam polnud.
 
2. septembri hommikul oli Valga põhikooli juures suur järjekord. Järgmisel päeval muret enam polnud.  Foto: Lugeja foto

Kolmapäeva varahommikul moodustus Valga põhikooli ukse taha saabujatest pikk järjekord.

Saabujatele paistis, nagu oleks kooli uksel olnud vaid üks desinfitseerimisvedeliku pudel, mille taha inimesed pidama jäid. «Koolil on mitu ust, oleks võinud neid jaotada. Või siis oleks pidanud olema desinfitseerimisvahendeid ikka tunduvalt rohkem, mitte üks,» rääkis üks olukorda pealt näinud lapsevanem (nimi toimetusele teada).

Temale jättis olukord organiseerimatu mulje. Häiritud olid tema sõnul teisedki emad. «Veel 7.53 oli seal korralik järjekord. Arvan, et paljud hilinesid, kaheksaks nad küll ei jõudnud klassi. Läksid küll varem kodust välja, aga mingit kasu ei olnud, ikka jõudsid viimasel minutil.»

Põhikooli direktor Hannely Luik-Stogov tõdes, et saabumise oleks saanud paremini korraldada, kuid kolmapäevaks oli probleem juba lahendatud. Ka oli desovahendeid tema sõnul tegelikult rohkem kui üks. «Tegime oma vead. Täna (neljapäeva – toim) hommikul ise tulin ja koolipidaja esindajana Ivi Tigane tuli ka enne kaheksat koolimajja. Järjekorda ei olnud. Lisasime ette vaheruumi neli desinfitseerimispudelit. Eile oli ka neid rohkem, aga need olid juba seespool ja paraku ei tuldud edasi. Oli meiepoolseid möödalaskmisi, aga tänaseks oli olukord täiesti lahendatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles