Politseinikud abistasid sünnitavat naist (1)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
2019. aasta sünnituste kalender Lõuna-Eesti haigla seinal ootas alles täitmist. Foto on illustratiivne.
2019. aasta sünnituste kalender Lõuna-Eesti haigla seinal ootas alles täitmist. Foto on illustratiivne. Foto: Tomi Saluveer

Reedel viis politsei Lõuna-Eestis läbi politseioperatsiooni autojuhtide kainuse kontrollimiseks. Võrus tuli selle käigus aga abi anda hoopis sünnitama siirduvale naisele.

Südaöösel sõitis Võru linnaservas puhumiskoridori sõiduk, mille roolis oli selleks hetkeks suurtes valudes väga vapper naine – ta kiirustas sünnitama, annab Lõuna prefektuur oma kodulehel teada. Naise näoilme ja kile hääl andsid igasuguse kahtluseta kinnitust, et haiglasse jõudmisega on enam kui kiire ...

Kaks politseinikku jätsid kohe töised tegevused teiste autojuhtidega. Neist üks aitas naise auto tagaistmele ning läks ise tema sõiduki rooli. Teine politseinik eskortis alarmsõidul naise läbi linna haiglasse, kus ta anti juba meedikute hoole alla. Politsei soovib emale ja lapsele ilusat kooskasvamist.

Lõuna-Eesti haigla sünnitus- ja günekoloogia osakonnast kinnitati, et sünnitama kiirustanud naise sünnitus lõppes õnnelikult ning naise ja lapsega on kõik hästi. Naine on praeguseks läinud beebiga juba koju.

Haigla hinnangul talitasid politseinikud väga õigesti, kui läksid appi naisele, kes oli sattunud sõitma üksinda haiglasse sünnitama.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles