Serviti sai Balti liigas kaotuse

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva palluritele tuli nädalavahetusel Balti liigast nii võit kui kaotus.
Põlva palluritele tuli nädalavahetusel Balti liigast nii võit kui kaotus. Foto: Helin Potter/arhiiv

Põlva serviti pühapäevane Balti liiga kohtumine Mesikäpa hallis leedukate VHC Svieša Vilniuse vastu algas vastase dikteerimisel ning lõppes tulemusega 26 : 30.

«Kui veel laupäeval oli võistkond väga võitluslik ja oli keskendunud mäng, siis pühapäeval ei õnnestunud mängu alguses midagi. Kui laupäeval lahendati 7-6 olukorrad perfektselt, siis pühapäeval skeem ei toiminud ja meeskonnas tehti asju, mida kokku ei olnud lepitud. Esile tooks Carl-Eric Uibot ja Henri Hiiendit, kes tegid positiivse soorituse. Treenerina ootasin stabiilsemat ja paremat sooritust, kuid kahjuks tuli valus kaotus,» tõdes põlvalaste treener Kalmer Musting.

Kindlasti tundis meeskond puudust kogenud Henri Sillastest, kes septembri alguses SK Tapa / N.R Energy vastu mängides sai vigastada, käis kannakõõluse operatsioonil ega naase enne kevadet. Samuti on puudu kogenud väravavaht Eston Varusk, kel on pöias väike luumurd, mistõttu on ka tema kaks-kolm kuud eemal. Balti Liiga kohtumistesse oligi väravavaht Jürgen Lepassonile abiks tulnud noor kolleeg Christofer Viilop.

Pühapäevased väravaviskajad olid järgmised: Ülljo Pihus, Alfred Timmo 5, Carl-Eric Uibo 4, Andris Celminš, Henri Hiiend 3, Mario Karuse, Kristjan Muuga 2, Mathias Rebane, Arturs Meiksans 1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles