Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: arhiiv

Otepää maailmakarika etapini jäävat aega võib juba tundides lugeda. Esimesed sportlased on kohal ning pole enam kahtlustki, et miski saaks etapi toimumist kuidagimoodi ähvardada. Täpsema ülevaate annab korralduskomitee esimees Jaak Mae.

Eile hommikuks oli maha sadanud nii palju lund, et inimesed olid näiteks Valga kesklinnas sunnitud peatustes otse lumevalli astuma, et bussilt maha saada või peale minna. Probleemi selgitab AS Veolia Keskkonnateenused teedemeister Johannes Järv.

Selveri kõrval seisvate Valga vana veinitehase varemete saatus on lahtine, nende renoveerimist lähiajal ette näha ei ole. Et tagada inimeste ohutus, tõmmati hoone ümber ka lindid.

Tänavused tublimad kultuuri- ja spordiinimesed selguvad homme Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi ja Valgamaa Spordiliidu ühisüritusel Otepääl. Tunnustatute nimesid hoitakse viimase hetkeni saladuses.

Paljud Otepää valla elanikud ei lepi rohelise tule saanud kruusakarjääriga Raudsepa külas – kui vaja, võtab mõni neist selle sulgemise nimel ette kohtutee.

Eesti tervist edendavate koolide võrgustikku pääses ka Hargla koolipere. Koolis toetatakse tervislikke eluviise ning koolitatakse nii lapsi, vanemaid kui personali.

Kommentaarid
Copy