Videod ⟩ Valmisid Valgamaad tutvustavad videoklipid

LEPM
Copy
Ülo elab emaga suure linna paneelmajas ja ei suuda Valgamaale jõudes oma elevust märgata. Talle meeldivad väga suusahüpped.
Ülo elab emaga suure linna paneelmajas ja ei suuda Valgamaale jõudes oma elevust märgata. Talle meeldivad väga suusahüpped. Foto: Kuvatõmmis videost

Valgamaa Arenguagentuuri tellimusel valmisid Valgamaa kolme piirkonda, Valgat, Otepääd ja Tõrvat tutvustavad  lühikesed ning humoorikad turismivideod. Videod on suunatud siseturistile, tuues välja kolme piirkonna eripära, huvitavaid fakte ja erilisi kohti.

„Üha enam soovime näidata teistele Valgamaa erilisust, oma maakonna võrratu looduse, eriliste paikade ja inimestega. Valminud videod on väga humoorikad ning peakangelane Ülo meeldejääv. Kagu-Eesti turismipäeval saime juba positiivset tagasisidet ning sealgi mainiti ära, et Ülo on nende uus lemmik inimene. Usun, et praegusel ajal, mil üle maailma levib koroonaviirus ja külastatakse peamiselt oma kodumaad, siis antud videote hea turundusega suurendame meiegi ehk siseturistide arvu Valgamaal,“ kommenteeris klippide valmimist projektijuht Chaty Uibopuu.

Valgamaa Partnerluskogu kaudu Leader meetme toel läbiviidava projekti peamisteks eesmärkideks on tekitada huvi Valgamaa, kui turismi sihtkoha vastu ning suurendada siseturistide külastuste arvu. Eesmärgi saavutamiseks toodetakse  iga Valgamaa piirkonna kohta (Valga, Tõrva, Otepää) kvaliteetne ja humoorikas  turunduse video, milles tuuakse välja piirkonna eripära  ja huvitavad faktid. Läbi huumoriprisma Valgamaa tutvustamine mõjub video vaatajale intrigeerivalt ja tekitab soovi avastada Valgamaad.

Projekti edasiste tegevustena turundatakse klippe veebilehtedel, sotsiaalmeedias, maakonna kinodes ja ettevõtete meediakanalites.

Klippide süžee kirjutas videograaf Rain Aunapuu ning meeldejääva Ülo rollis astub üles koolitaja Marek Mekk. Klippide valmimisel olid abiks järgmised Valgamaa ettevõtted: Tehvandi Spordikeskus, Pühajärve paadilaenutus, Loodusturism OÜ, Wagenküll Spa, Jaanikese Motokeskus, Valga Militaarmuuseum ja teemapark.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles