Lähipäevad pakuvad jahedapoolset sügisilma

BNS
Copy
Sügisilm
Sügisilm Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Päevased õhutemperatuurid ulatuvad lähipäevadel vaid veidi üle kümne kraadi ja pakuvad madalrõhkkondade toel kõledavõitu sügisilma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 2-8 m/s, hommikul pöördub tuul saartel loodesse. Õhutemperatuur on 3-9, rannikul kuni 11 kraadi. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7, õhtuks pöördub tuul põhjakaarde kiirusega 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 9-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Kirdetuul tugevneb hommikuks 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 3-9, rannikul kuni 12 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub kirdetuul 7-12, puhanguti 15, rannikul 20 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sajuvõimalus on väiksem Põhja-Eestis. Puhub kirde- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15, öö hakul rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm ja mitmel pool sajab vihma. Puhub kirde- ja põhjatuul 7-12, puhanguti 15, rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 9-12 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles