Lähipäevil jäävad õhusooja maksimumid 11 ja 13 kraadi vahele

BNS
Copy
Sügis.
Sügis. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi jäävad lähipäevil õhusooja maksimumid 11 ja 13 kraadi vahele.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab kohati hoovihma, Kirde-Eestis võimalik ka lörtsi. Pärast südaööd jõuab saartele uus sajuala vihmana, mis laieneb kiiresti ida suunas ja kohati on sadu tugev. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 5-11, Kirde-Eestis öö hakul 2-4 kraadi. Päeval on pilves ilm ja sajab vihma. Õhtupoolikul Edela-Eestist alates sadu lakkab ja taevas selgineb. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 15, pärastlõunal pöördub saartelt alates edelasse ja tugevneb puhanguti 18 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. 

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 7-11 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, pärastlõunal saju tõenäosus väheneb. Puhub edelatuul 6-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul puhanguti 17 m/s, pärastlõunal pöördub läände ja loodesse ja veidi nõrgeneb. Sooja on 7-11 kraadi. 

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Puhub loode- ja läänetuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s, pärast südaööd tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi, rannikul on sooja kuni 7 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõuna on olulise sajuta, pärastlõunal jõuab saartele ja Lõuna-Eestisse vihm. Puhub lõunakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles