Lähipäevadel kerkivad päevased soojakraadid pea kõikjal üle kümne

BNS
Copy
Vihmaga tuleb arvestada iga päev.
Vihmaga tuleb arvestada iga päev. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi lähipäevad kostitavad meid sügisvihmadega, on ilm oktoobrilõpu kohta siiski soe ja päevased õhusoojamaksimumid kerkivad valdavalt üle kümne kraadi. 

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva valdavalt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma, kuid enamasti on sadu nõrk. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, puhanguti 11, rannikul 14 m/s. Sooja on öösel 8-12 kraadi.

Teisipäeva päeval on samuti valdavalt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab vihma ja enamasti on sadu nõrk. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-9, puhanguti 11, rannikul 14 m/s. Sooja on 10-14 kraadi.

Kolmapäeva öösel on valdavalt pilves ilm ja vihmasadu laieneb üle maa. Puhub valdavalt lõuna - ja edelatuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 6-11 kraadi. Idapoolsetes maakondades on ennelõuna pilvine ja sajab vihma, pärastlõunal aga sajuhood hõrenevad. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 10-13 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Saartel sajab laialdaselt vihma, mandril on kohati sajuhooge. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 5-9, rannikul kuni 11 kraadi. Neljapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab nõrka vihma. Pärastlõunal Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja sadu muutub laialdasemaks. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles