Purjus ja piduriteta jalgrattur sõitis otsa politseiautole (1)

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Jalgratas. Pilt on illustratiivne.
Jalgratas. Pilt on illustratiivne. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Politsei peatumismärguannet eiranud purjus mees sõitis eile hooga otsa teda peatuma sundinud politseiautole ja kukkus. Hiljem selgus, et jalgrattal puudusid ka pidurid.

Politsei sai eile õhtul teate, et Põlva vallas ähvardas joobes mees oma lähedast vägivallaga. Patrulli saabudes oli mees jalgrattal lahkunud. «Lähistel teda otsides leiti mees sõitmast Põlva-Karisilla teel, kus talt nõuti, et mees peatuks, samuti anti vilkuritega peatumisemärguanne,» rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk, kelle sõnul ei teinud rattur  märguannetest välja ja sõitis edasi. 

«Politseiauto möödus ratturist ja liikus selle ees, et meest peatuma saada,» lisas Virk. «Siis ilmnes, et rattal polnud pidureid, mistõttu sõitis mees hooga politseiautole tagant külge ja kukkus. Mehele anti esmaabi, misjärel viidi ta kainenema.»

Liiklusõnnetus juhtus esmaspäeval kella 21.50 paiku toimus Põlvamaal, Rosma külas Põlva-Karisilla mnt 2. kilomeetril.

Eelnevalt politsei peatumismärguannet eiranud alkoholijoobes 64-aastane mees sõitis seal jalgrattaga otsa ees peatunud politseisõidukile Škoda, mida juhtis 23-aastane mees. Jalgrattur toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles