LUGU AASTAST 2020 ⟩ Evald Raidma elu täidab muusika

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Üks Evald Raidma hea sõber ütles talle kord sõnad, mis tal siiani hästi meeles: nii kaua, kuni me jälle kohtume, hoidku jumal teid oma peopesa kumeruses. «Ilusti öeldud,» märgib Raidma.
Üks Evald Raidma hea sõber ütles talle kord sõnad, mis tal siiani hästi meeles: nii kaua, kuni me jälle kohtume, hoidku jumal teid oma peopesa kumeruses. «Ilusti öeldud,» märgib Raidma. Foto: Arvo Meeks

Küsimus – millal teie käest viimati küsiti, et kuidas teil läheb? – sunnib muusik Evald Raidma esmalt mõttesse. «Ausalt öeldes ei mäletagi. Vist tõesti päris ammu,» kostab ta.

Aga pärime siis: kuidas läheb? «Kõige lihtsam on öelda: töiselt. Olen päris mitmel rindel. Iga päev on midagi teha,» vastab tuntud klaveri- ja lauluõpetaja, kontsertmeister ja mitme ansambli juures tegutsev maestro.

Ja nii ongi: ta on õpetaja Elva ja Valga muusikakoolis, Pukas on tal juhendada nais- ja meesansambel ning Elva lähedal Aakre rahvamajas, kus juttu ajame, on tal segakoor U-Tuur. Lisaks legendaarne Fix ja bänd Melody, kus ta on klahvpillimängija ja vokalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles