Naised langesid rünnakute ohvriks

Copy
Vägivald. Foto on illustreeriv.
Vägivald. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig

Reedel laekusid politseile väljakutsed Valga ja Põlva valda, kus mõlemas langesid vägivalla ohvriks naisterahvad.

6. novembril laekus politseile teade, et Põlva vallas lõi 52-aastane mees oma elukaaslast. Meedikud viisid naise tervisekontrolliks haiglasse, misjärel lubati ta koju. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises. 

Praeguseks on tehtud mitmeid menetlustoiminguid ning nendega jätkatakse, kuni juhtunu asjaolud selged on. Täna taotleb prokuratuur ka mehe vahistamist. 

Prokuratuuri esialgsete andmete kohaselt ei olnud meesterahvas alkoholi tarvitanud.

Samal päeval sai politsei väljakutse Valgas Petseri tänavale, kus 23-aastane mees oli tõuganud kauplusest väljunud 59-aastast naist. Politsei pidas noore mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning toimetas arestimajja. Ootamatu rünnaku järel maha kukkunud naise viisid meedikud esmaabiks haiglasse ning peale seda lasti kannatanu koju. 

Kuriteos kahtlustatavana kinnipeetud mees end talle etteheidetavas teos süüdi ei tunnista. Praeguseks on võetud asjaosaliste ütlused ning teostatud muid menetlustoiminguid. Edasise menetluse käigus toimingutega jätkatakse, et kõik juhtunu asjaolud välja selgitada. Mees on politseile varasemast tuttav. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles