COVID ⟩ Lõuna-Eestisse lisandus 7 nakatunut

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Valga, Võru ja Põlva maakonna elanike seas diagnoositi viimase ööpäeva jooksul seitsmel inimesel koroonaviirus, teatas terviseamet.

Valgamaale tuli juurde neli, Võrumaale kaks ja Põlvamaale üks koroonapositiivne.

Valgamaale lisandunud kaks nakatunut said viiruse tutvusringkonnast, üks nakatus töökohas ning ühe nakkusallikas on teadmata.

Võrumaale lisandunud üks nakatunu sai viiruse sõpruskonnast, üks juhtum on sisse toodud välismaalt.

Põlvamaale lisandunud nakatunu sai viiruse perekonnast.

Eestis tehti ööpäeva jooksul terviseameti andmetel 4944 koroonatesti, millest 349 osutus positiivseks. Viimase 14 päeva nakatumisnäit 100 000 elaniku kohta on 270,51. Kõige rohkem ehk 205 positiivset testi lisandus Harjumaale, Ida-Virumaale lisandus 75, Tartumaale 18.

Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on üle 4000 inimese, kellest 379 on haigestunud – haigestunute number sisaldab ka põhja regionaalosakonna jälgitavaid. Lõuna regionaalosakonna jälgimisel on seitse aktiivset kollet, kolletest suurim on 38 inimesega hooldekodu kolle. Töökohakoldes on 12 inimest, hobikoldes on 19 inimest, esimeses õppeasutuse koldes üheksa inimest, teises õppeasutuse koldes on kuus inimest ja kolmandas õppeasutuse koldes on üheksa inimest. Meelelahutusettevõtte koldes on 14 nakatunut.

22. novembri hommikuse seisuga viibib haiglas 146 COVID-19 patsienti, juhitaval hingamisel on seitse patsienti. Ööpäeva jooksul suri koroonaviirusesse nakatunud 91-aastane naine. Kokku on Eestis surnud 88 koroonaviirusesse nakatunud inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles