Galerii ⟩ Otepääle saabus jõulupuu

LEPM
Copy

24. novembril saabus Otepääle politsei eskordi saatel jõulupuu. Jõulupuuks on sellel aastal kahar hõbenulg ning see tuleb Arula külast Albi talust.

Jõulupuu Otepää Keskväljakul on 15 meetrit pikk.

Pühapäeval, 29. novembril süttivad jõulupuul kell 15.00 advendituled. Advendiküünla süütavad EELK Otepää Maarja koguduse vaimulik Marko Tiirmaa ja Otepää valla juhid. Süüdatud advendiküünlast saavad kõik soovijad võtta rahutuld ja viia see oma kodusse või külasse.

Advendituled süttivad ka Otepää linnas ning mujal vallas. Sangaste, Keeni, Sihva ja Puka alevikes ning Aedlinnas on kaunistatud jõulukuused. Eelmistest aastatest tuttav LED-tuledega karuott istub ka sellel aastal Otepää Keskväljakul. Otepää kultuurimaja parki paigaldatakse valguskuusk. Lisaks sellele kaunistab pimedat aega Otepää Linnamäe nõlval asuv valguskiri „Otepää“.

Kuulutatakse välja ülevallaline jõulurahu – jõulurahu pakt loetakse ette ja  selle allkirjastavad külavanemad ja vallaesindajad. Hiljem on kõik oodatud Otepää kultuurimajja advendikontserdile „Valgre 21. sajandil“. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles