Lõuna-Eestisse lisandus ööpäevaga 22 koroonaviirusse nakatumist

Copy
Koroonaviiruse proovid.
Koroonaviiruse proovid. Foto: Mihkel Maripuu

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 5731 koroonaviiruse testi, neist esmaseid positiivseid teste oli 384 ehk 6,7 protsenti testide koguarvust ning suri kolm haigestunut. Võrumaale lisandus 10, Põlvamaale 8 ja Valgamaale 4 nakatunut.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusesse nakatumine tuvastati 178 inimesel. Ida-Virumaale lisandus 79 uut ning Tartumaale lisandus 49 uut positiivset testi tulemust. Pärnumaale lisandus 11 uut nakatunut ning Võrumaale 10. Lääne-Virumaale lisandus üheksa uut ning Põlvamaale lisandus kaheksa uut nakatunut. Lääne- ja Viljandimaale lisandus kuus uut nakatunut ning Järva-, Rapla- ja Valgamaale lisandus neli uut nakatunut. Jõgeva- ja Saaremaale lisandus kolm uut nakatunut ning Hiiumaale lisandus kaks uut nakatunut. Kaheksa positiivse testitulemuse saanul puudus rahvastikuregistris märgitud elukoht.

Valgamaale lisandunud kaks nakatunut said viiruse pereliikmelt, üks lisandus hooldekodu koldesse. Põlvamaale lisandunud üks nakatunu sai viiruse pereliikmelt. Võrumaale lisandunud nelja nakatunu nakkusallikas on teadmata, kaks nakatunut said viiruse huvitegevuse käigus ning üks sai nakkuse pereliikmelt. Ülejäänud lõuna regiooni laekunud nakatunute asjaolud on täpsustamisel.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 303,09 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 6,7 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles