Valgamaa maleva aasta kaitseliitlane on nooremseersant Anti Altement

LEPM
Copy
Valgamaa aasta kaitseliitlane nooremseersant Anti Altement.
Valgamaa aasta kaitseliitlane nooremseersant Anti Altement. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

Kaitseliidu Valgamaa maleva aasta kaitseliitlaseks kuulutati maleva 102. aastapäeva tähistamisel Helme üksikkompanii nooremseersant Anti Altement.

Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuhi Monika Otrokova teatel on nooremseersant Altement Helme üksikkompaniis jaopealik, tsiviilelus töötab ASis Skan Holz Helme puidutöö tegijana ning on pühendunud pereisa.  Kaitseliiduga liitus ta üheksa aastat tagasi.

"Väga vähe on neid, kes suudavad ja tahavad kuhugi jõuda või millelegi pühenduda ja samas ohverdada selleks aega ja võib-olla ka oma heaolu. Kunagi ei ole tema suust kuulda olnud väidet "Ei jõua" või "Ei saa". Alati on ta olemas osalemas. Pole sisuliselt üritusi ja õppusi, kus ei ole Antit.  Ta on näidanud ennast alati asjaliku allohvitserina, kes on oma suhtumiste ja hoiakutega eeskujuks teistele jaoliikmetele,» iseloomustavad relvavennad.

„Tunnustus tuli mulle väga ootamatult, tänan enda esitajaid,“ ütles Anti Altement. „Tänan ka oma tööandjat Skan Holz Helmet, et mulle on võimaldatud kaasa lüüa kaitseliidu tegevustes.“

Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik major Kaido Lusik tunnustas ja tänas tublimaid kaitseliitlasi ning Valga ringkonna naiskodukaitsjaid.

Valgamaa kaitseliitlasi tervitas ka Otepää vallavanem Jaanus Barkala. „Ajad on küll muutuvad, kuid kaitseliit jääb alati, vaatamata muutustele,“ sõnas vallavanem.

Tunnustused:

Hinnaline kingitus aktiivse tegevuse eest Kaitseliidu Valgamaa malevas: Rivo Kopli, Andrus Poola, Toomas Vihermäe.

Valgamaa maleva pealiku tänukiri kohusetundliku ja eeskujuliku teenistuse eest:

Priit Paju, Rainer Leesmaa, Ain-Meelis Hannus, Jaanis Veskimets, Riina Rääk, Heldur Tellmann, Üllart Länik ja Kati Kõiv, Jaanus Kõivastik, Mart Vihermäe, Tiina Purga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles