Räpina vallas alustas tööd uus hangete- ja keskkonnaspetsialist

LEPM
Copy
Esmaspäeval, 8. märtsil alustas Räpina vallavalitsuses tööd hangete- ja keskkonnaspetsialist Egle Jakin.
Esmaspäeval, 8. märtsil alustas Räpina vallavalitsuses tööd hangete- ja keskkonnaspetsialist Egle Jakin. Foto: Räpina vallavalitsus

Esmaspäeval, 8. märtsil alustas Räpina vallavalitsuses tööd hangete- ja keskkonnaspetsialist Egle Jakin.

Jakin on pärit Põlvamaalt Vana-Koiolast. «Olen Põlvamaal elanud ja töötanud juba kümme aastat, aga tulen siia kanti hoopis Tartust. Minu juured sidus selle maaga minu elukaaslane ja nii ma siia jäin. Kodus on mul lisaks mehele veel kaks last: poeg, kes on seitsmeaastane ja viieaastane tütar. Lisaks neile veel kass ja koer. Elan vanas, ligi saja-aastases talukompleksis ja harrastan potipõllumajandust. Enim armastan kasvatada gladioole,» kirjeldas ta.

Ta on haridusteel käinud kokku juba 19 aastat ja praegu omandab teadmisi ja oskusi juurde. «Pärast keskkooli alustasin õpinguid Tartu Kutsehariduskeskuses jaemüügikorraldajana. Edasi viis elutee mind Eesti Maaülikooli. Bakalaureusekraadi omandasin aianduses ja magistrikraadi põllumajandussaaduste tootmise ja turustamise alal. Praegu omandan loodusteaduste õpetaja haridust Tartu Ülikoolis.»

Jakin on töötanud kogu oma õpingute aja. Töökogemust on nii klienditeenindajana kui ka keskkonnaspetsialistina eraettevõttes.

«Olen tegus ka kohalikus kogukonnas. Viin läbi käelisi tegevusi kohalikus rahvamajas ja osalen koorilaulmises. Minu hobideks on küpsetamine ja matkamine. Kohalikud matkarajad saavad aasta jooksul korduvalt läbi sammutud. Uus amet on mulle väljakutsuv ja huvi pakkuv. Jään lootma heale koostööle ja püüan anda endast parima oma uuel ametikohal,» lisas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles