Uus nädal toob korralikud soojakraadid

LEPM
Copy
Päikesepaiste. Foto on illustreeriv.
Päikesepaiste. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Rootsi rannikut mööda põhja poole liikuva madalrõhkkonna serva mööda kandub Eestisse sooja õhku ja nii kerkivad algava nädala esimeses pooles termomeetrinäidud paiguti 16 soojakraadini.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Vastu hommikut sajud lakkavad ja pilvi on hõredamalt. Puhub idakaaretuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Esmaspäeva hommikupoolikul on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ning kohati sajab vihma. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 6-12, rannikualadel puhanguti 16 m/s. Sooja on 10-16, rannikul kohati 6-9 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vihma. Puhub lõunakaaretuul 4-10 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-9, Ida-Eestis kohati 13 kraadi.

Komapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis kohati vihma. Puhub läänekaaretuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 4-10 m/s. Sooja on 5-9, rannikul kohati 3 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles