Nädala lõpp toob kuni 15-16 soojakraadi

BNS
Copy
Lõuna-Eestis võib reedel kohati vihma sadada. Fotol Orajõgi Põlvamaal, Himmaste koolimaja lähedal.
Lõuna-Eestis võib reedel kohati vihma sadada. Fotol Orajõgi Põlvamaal, Himmaste koolimaja lähedal. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpuks kuni 15-16 soojakraadi ja paistab päike.

Reede öösel on selge ja vähese, Lõuna-Eestis vahelduva pilvisusega ilm. Võrumaal võib veidi vihma sadada. Puhub kirdetuul 4-9, puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lõuna-Eestis võib kohati vihma sadada. Puhub kirdetuul 5-10, puhanguti 15 m/s. Sooja on 8-13, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Laupäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 5-10 m/s. Sooja on 10-15, tuulele avatud rannikul kuni 7 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub kirdetuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on enamasti päikesepaisteline ilm. Puhub kirde- ja idatuul 5-10 m/s. Sooja on 11-16, tuulele avatud rannikul kuni 8 kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles