Võimupöörde kavandajad allkirjastasid koostööleppe (1)

LEPM
Copy
Uue  koalitsiooni vallavanema kandidaat on Monika Rogenbaum.
Uue koalitsiooni vallavanema kandidaat on Monika Rogenbaum. Foto: Erakogu

Valgas aprilli lõpus ametisse asuda plaaniv uus võimuliit allkirjastas koalitsioonileppe, millega kinnitati peamised eesmärgid valla juhtimiseks sügiseste omavalitsuste valimisteni.

"Meile on väga oluline, et elanikud saaksid vallalt kiiret ja asjakohast infot ning teenuseid, samuti peab vallavalitsuse tegevus olema avatud ja läbipaistev," rääkis vallavanema kandidaat Monika Rogenbaum. "Valla käesoleva aasta eelarve on kinnitatud, seega on seatud teatud piirid, mille raames saame tegutseda ning plaanime kõigi kavandatud tegevustega jätkata. Siiski võtsime sihiks mitme uue investeeringu algatamise, mille järele on suur vajadus. Üks näide on Valga Priimetsa kooli võimla ehitamine, samuti on kavas algatada uute oluliste objektide, näiteks Tambre tee ja Lõuna tänava projekteerimised.“

Volikogu esimehe kandidaat Lauri Drubinš lisas, et perede toetamiseks on kavas vabastada nad augusti lõpuni lasteaia kohatasude ja huviringitasude maksmisest, samuti alustada lasteaedades tasuta hommikusöögi pakkumist. "Laste ja noorte aktiivsuse tõstmiseks rajame uusi mänguväljakuid, ehitame koolide juurde katusega jalgrattaparklaid, vaatame üle valla terviserajad ning samuti on kavas Valga Skatehalli katuse remont ja väliala arendamine."

Uus koalitsioon loodab ametisse astuda 26. aprillist, mil toimub praegu vallas ametis oleva keskerakondliku vähemusvalitsuse umbusaldushääletus.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles