Võrus põles alajaam, Räpinas askeldas köögis madu

LEPM
Copy
Rästik. Pilt on illustreeriv.
Rästik. Pilt on illustreeriv. Foto: Kunnar Rüsülainen/Valgamaalane

Päästeametil tuli nädalavahetusel Kagu-Eestis kokku puutuda mitmete tulekahjude ning elumajja eksinud rästikuga.

Põlvamaa

18. juunil kella 9.09 ajal süttis Põlvas Savi tänaval keevitustöödel remonditava auto sisustus. Tulekahju kustutati enne päästjate saabumist. Kiirabi viis põletushaavu saanud mehe haiglasse.

Kell 11.51 teatati, et Põlvas Raudtee tänaval põleb viilhall. Päästjate saabudes selgus, et süttinud oli tööstushoone seinavaheline konstruktsioon. Töömehed olid pulberkustutitega tuld summutanud. Päästjad võtsid seinu lahti ja kustutasid tulekahju kahe veejoaga kell 13.21 lõplikult. Põlengu tekkepõhjus on selgitamisel.

19. juunil kell 12.50 teatati, et Räpina vallas Vändra külas on elumaja köögis madu. Päästjad selgitasid, et tegemist on tuppa eksinud rästikuga. Madu püüti kinni ja viidi loodusesse.

21. juunil kella 00.34 ajal põles Põlva vallas Mammaste külas ligi 300 ruutmeetrit metsaalust, mille päästjad kell 1.34 kustutasid.

Võrumaa

18. juunil kell 21.53 teatati, et Võrus Vilja tänaval tuleb alajaamast suitsu. Päästjad koostöös elektrikutega selgitasid, et trafo taga põleb juhe. Päästjad kustutasid põlengu süsihappegaasikustutiga.

Võrus oli alajaamas tulekahju.
Võrus oli alajaamas tulekahju. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles