Põlva-, Valga- ja Võrumaale uusi nakkusjuhte ei lisandunud

LEPM
Copy
Koroonaviiruse testimine.
Koroonaviiruse testimine. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Viimase ööpäeva jooksul analüüsiti 2084 koroonatesti, millest esmaseid positiivseid oli 34 ehk 1,6 protsenti testide koguarvust.

Rahvastikuregistri andmetel laekus enim uusi positiivseid testitulemusi Harjumaale, kus koroonaviirusega nakatumine tuvastati 17 inimesel. Kümme uutest Harjumaa haigusjuhtumitest on Tallinnas. Ida-Viru- ja Raplamaale lisandus neli, Jõgeva-, Lääne-Viru-, Pärnu- ja Tartumaale lisandus üks uus nakkusjuht. Teistesse maakondadesse uusi nakkusjuhte ei lisandunud. Viiel juhul rahvastikuregistri järgne elukoht puudus.

Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 50,8 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud testide koguarvust 1,4 protsenti.

Esmaspäeva hommikul viibis haiglas 18 COVID-19 patsienti, nendest intensiivravil kaks patsienti, kellest omakorda juhitaval hingamisel on üks inimene. Ööpäeva jooksul avati üks uus haigusjuhtum.

Haiglaravi on kokku vajanud 6,9 protsenti haigete üldarvust. Haiglaravil olevate patsientide keskmine vanus on 60 aastat, kõikidest haiglaravi vajavatest patsientidest on üle 60-aastased kümme inimest.

Ööpäeva jooksul uusi surmajuhtumeid ei registreeritud. Kokku on Eestis surnud 1271 koroonaviirusega nakatunud inimest.

Esmaspäevahommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 599 428 inimesele, kellest 80 620 on pooleli oleva vaktsineerimisega, 518 808 inimese vaktsineerimiskuur on lõpetatud. Ööpäeva jooksul manustati 4329 doosi, kokku on manustatud 1 060 641 vaktsiinidoosi.

COVID-19 vastu vaktsineerimine on avatud inimestele, kes on vähemalt 12-aastased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles