Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga vene gümnaasiumi lapsevanem oli eile häiritud kooli kirjast, mis ütles, et lastel tuleb pakasega kooli tulla. «E-kooli oli kirjutatud, et kui laps täna kooli ei tule, tuleb suvel tunnid järele teha, mis ju tähendab, et kooliaasta pikeneb,» rääkis lapsevanem Tatjana.

Eelmisel nädalal helistas Valgamaalase toimetusse öistest sündmusest šokeeritud Anne Toltsberg, kelle sõnul
olevat hulkuvad penid maha murdnud tema naabrite koera. Koerte terror kestvat Tambres juba teist talve.

Päästeamet otsustas sulgeda üheksa väikest päästekomandot. Amet avalikustas, et sulgemisele lähevad komandod Sakus, Leisis, Emmastes, Puhjas, Võnnus, Pukas, Kanepis, Palamusel ja Võsul Lääne-Virumaal.

Valga noortekeskus tähistas kümne aasta juubelit uhke tordi, rõõmsate noorte ja tantsuga.

Reedel tähistasid tõrvalased ja nende külalised gümnaasiumis kodulinna omavalitsusliku staatuse taastamise 20. aastapäeva. Peokava oli kirev.

Valdeko Kalamehe juhendatavad Tõrva piirkonna rahvatantsurühmad ja Katrin Kannukese rahvamuusikaansambel korraldasid nädalavahetusel ühise treeninglaagri.

Tänavu PRIAst toetusi oodates ja oma majandustegevust kavandades tuleks põllumeestel aegsasti arvestada mitme muudatusega. Nendega seoses ei saa PRIA maksta otsetoetusi enne kui detsembris.

Pakane on toonud kaasa küsimuse, millised on töötajate õigused ja tööandjate kohustused, et tagada ohutu töötamine välitingimustes. Probleeme on ka liiga jahedate büroo- ja kaupluseruumidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles