GALERII ⟩ Valgas leidis aset X-jooks

LEPM
Copy

Täna kell 13 anti Jaanikese motokompleksis start iga-aastasele Valga X-jooksule, mille katsumusterohkel rajal sai end proovile panna nii üksi kui ka võistkonnaga.

Võistlejaid ootas kuue kuni kaheksa kilomeetrine põhirada ning umbes kolmekilomeetrine pererada. Jaanikese motokompleksi alal läksid põhidistantsile 36 võistlejat, nende hulgas 3 meeskonda. Võistlejatel tuli näiteks roomata või ronida üle erinevatest takistustest, hüpata üle lõkete, ületada vette vajuvat silda, läbida tuletõrje voolikutest lahmavat vee- ja vahudušši.

Pererada oli lapsevankriga läbitav ning jõukohane ka pisematele matkasellidele. Rajal oli mitmeid kontrollpunkte, kust sai uusi ja harivaid teadmisi.

Tulemused:

16-39-aastaste vanuseklassi meeste arvestuses võidutses kuuekilomeetrisel põhirajal Oskars Cimermanis ajaga 32 minutit ja 3 sekundit, teiseks tuli Tauno Mölder, kelle raja läbimise ajaks kujunes 59 sekundit rohkem ehk 33 minutit ja 2 sekundit. Kolmandale kohale tuli Siim Verrev ajaga 33 minutit ja 16 sekundit.

M40+ arvestuses võitis Kaido Voogla ajaga 33 minutit ja 6 sekundit, teiseks tuli Olev Org ajaga 35 minutit ja 19 sekundit. Kolmandale kohale platseerus Margus Padar ajaga 40 minutit ja 35 sekundit.

Naiste arvestuses sai esikoha Eleri Hirv ajaga 35 minutit ja 4 sekundit. Teisele kohale platseerus Kairit Sirk ajaga 39 minutit ja 42 sekundit ning kolmandale Ekaterina Yakulova ajaga 45 minutit ja 25 sekundit.

N40+ arvestuses võidutses Ele Vool ajaga 39 minutit 36 sekundit, teiseks tuli Heldi Kaares ajaga 45 minutit ja 43 sekundit, kolmandaks Eve Jaeski ajaga 46 minutit ja 34 sekundit.

Võistkondlikus arvestuses võidutses Valkas SIE klubi esindajad ajaga 46 minutit ja 22 sekundit, teised olid võistkond Master kokad ajaga 59 minutit ja 44 sekundit, kolmandad võistkond Jaana Raudsepp klubist JAK ajaga tund ning 6 minutit ja 7 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles