Valimisliit koondab Setomaa inimesi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Raul Kudre.
Raul Kudre. Foto: Arvo Meeks

Käesoleval aastal toimuvatel kohalike omavalitsuste valimisel kandideerivad valimisliidus «Ühine Setomaa» jätkuvalt Setomaa eduka arengu eest seisjad üle Setomaa.

Valimisliitu koondunud inimesed on veendunud, et Setomaa suurim varandus on tema inimesed. Valimisliit viib ellu Setomaa inimeste tahet elada ja tegutseda ühises Setomaa vallas.

«Me seisime neli aastat tagasi selle eest, et moodustataks ühine Setomaa vald, sest selle poolt oli 76,9% hääleõiguslikest elanikest. Vaadates tagasi on hea tõdeda, et see oli valla elanike õige otsus,» ütles Setomaa vallavanem Raul Kudre.

Valimisliit teab, et Setomaa elanike heaoluks ja piirkonna tasakaalustatud arenguks ees ootavad peamised väljakutsed on omanäolised külad ja nulgad ning kõigi nende areng, seto pärandi ja identiteedi säilitamine ning edendamine, ühise haridussüsteemi tugevdamine ja täiustamine lähtudes piirkonna eripärast, kohalikke ja looduslikke eeldusi arvestav ja kasutav ettevõtlus ja ühine tegutsemine, noortele ja tegusatele inimestele Setomaal elamiseks eelduste loomine, Setomaa inimeste jaoks hooliv ja heakorrastatud elukeskkond, sotsiaalabi tagamine ja turvatunde loomine väärikasse ikka jõudnud elanikele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles