Serviti võidujada pikenes veelgi

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Põlva Serviti skoorimist dikteeris ka Tõnis Kase.
Põlva Serviti skoorimist dikteeris ka Tõnis Kase. Foto: Helin Potter

Pühapäeval, 3. oktoobril peetud Balti liiga kohtumine Põlva Serviti ja Raasiku/Mistra vahel Aruküla spordihoones möödus Servitile enamjaolt rahulikus tempos ning meeskond kindlustas järjekordse võidu paiknedes HC Viljandiga tabeli tipus.

«Kohtumise alguses jäime hätta kindlate olukordade realiseerimisega, aga saime mängu normaalselt käima ja kõik pääsesid platsile,» kommenteeris Tõnis Kase, kes kerkis üleplatsimeheks oma seitsme visatud väravaga. Nii ka oli – kulus pea kaks minutit, kuni Henri Sillaste avas skoori ning terve mängu vältel nägid Serviti mängumehed vaeva, et saata pall võõrustaja Raasiku/Mistra väravasse.

Sellest hoolimata kasvatas Serviti vahe juba enne poolaega kuueväravaliseks, kui Carl-Eric Uibo tabas 25. minutil ning viis meeskonna 12: 6 juhtima. Poolajale mindi seisuga 13: 6. Kuigi mängu teises pooles jäid paljud visked realiseerimata, ei andnud Serviti vastasele armu ja suurendas vahet kord kaheksa, kord üheksa punktini, mille peale ka lõpuks pidama jäädi. Matši lõppedes jäi tabloole ilutsema seis 27: 18. Resultatiivseim oli Tõnis Kase seitsme väravaga. Teda toetas Hendrik Varul nelja visatud väravaga ning nii Carl-Eric Uibo, Henri Sillaste kui ka Robin Oberg said kolm tabamust kirja. Mathias Rebase ja Sander Sarapuu arvele jäi kaks väravat, Raiko Rudissaar ja Henri Hiiend viskasid mõlemad ühe värava.

«Meeskond oli mänguks hästi valmis, mida näitab ka esimesel poolajal vastaste poolt visatud kuus väravat. Kaitsemängu tublidus andis meile võimalused kiirrünnakute läbi saavutatud lihtsateks väravateks. Olime ka seekord mängul täiskoosseisuga (ehk 16 mängijaga) ja kasutasime neid kõiki,» kiitis abitreener Rein Suvi meeskonda. ¢Teine poolaeg tõi meie mängu rohkem lohakust ja kasutamata olukordi. Vastane Raasiku/Mistra võitles lõpuni ja näitas korralikku meeskondlikku sisu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles