Politseile teatati võimalikust häälteostust

Lõuna-Eesti Postimees
Copy
Kagu jaoskonna piirkonnavanem Kairi Ruus.
Kagu jaoskonna piirkonnavanem Kairi Ruus. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Täna sai politsei anonüümse vihje, kus väidetakse, nagu oleks Tõrva vallas püüdnud keegi osta hääli viina eest.

«Praegu teame, et vihje tegija oli seda juttu mujalt kuulnud ega tea lähemalt kinnitada, kas sel ka tõepõhja all võiks olla. Praegu töötame edasi selle nimel, et vihjet veel kontrollida ja lisainfot saada,» ütles täna pärastlõunal Valga politsei piirkonnavanem Kairi Ruus.

«Iga inimese ülesanne on seista selle eest, et valimised oleks ausad. Seega, kui kellelgi on täpsustavat teavet väite kohta, et Tõrva vallas olla keegi viina eest püüdnud hääli osta, siis palun andke sellest kindlasti oma piirkonnapolitseinikule teada,» pani piirkonnavanem inimestele südamele.

Üks valgalanna andis aga teada häirivast juhtumist kaubanduskeskuse juures. «Tulime lapsega Valga Maximast ja kohe hakati endale reklaami tegema. Lapsele pisteti ka komm kohe näo ette,» rääkis anonüümseks jääda soovinud naine.

Tema sõnul oli tegu häiriva käitumisega. «Olen oma last kasvatades talle rõhutanud, et võõrastelt onudelt kommi vastu võtta ei või. Aga kui niimoodi peale surutakse oma nänni, võib mu kasvatustöö luhta minna ja laps sattuda ohtlikku olukorda.»

Seda, milline poliitjõud taolise käitumise taga oli, naine ei avaldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles