VIDEOLUGU ⟩ Seto pereema: pärast valimisi peab saama kõigile silma vaadata

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Kodumajutusega tegeleva Kirsi talu perenaine Kaidi Kerdt tunnistas, et valimiskampaaniat ta õieti teha ei jõudnudki, sest külalisi on talusse jagunud kogu sügiseks.
Kodumajutusega tegeleva Kirsi talu perenaine Kaidi Kerdt tunnistas, et valimiskampaaniat ta õieti teha ei jõudnudki, sest külalisi on talusse jagunud kogu sügiseks. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Meremäelt Setomaa volikokku pürginud Kirsi talu perenaine Kaidi Kerdt pidi valimisnädala alguses tunnistama, et sedapuhku läks küll kampaania aia taha. Kui kliendid pressivad kodumajutusega tegeleva talu uksest ja aknast sisse, on ettevõtjal keeruline samal ajal rahvale pastakaid ja šokolaadi jagada.

«Kujutan ette, et mu kolleegid valimisliidust kindlasti vangutavad pead, aga ausalt öeldes pole ma jõudnud oma pastakatele veel järelegi minna,» ütleb Kerdt muigel-süüdlasliku näoga ja põrutab: «Minu valimiskampaania… Ma olen lihtsalt Kaidi Kerdt. Kes mind teavad, teavad täpselt, milleks võimeline olen. Ma ei hakka andma ja polegi andnud ühtegi lubadust, mida ma täita ei saa.»

Kaidi Kerdt kolis perega Meremäele kuus aastat tagasi ning on taastatud Kirsi talus üles ehitanud toimiva kodumajutuse. Äri läheb tõusvas joones ja kui perenaine andis suvel lubaduse kandideerida volikokku, poleks ta osanud arvata, et sügisel pole tal kampaania tegemiseks sugugi aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles