Ka Valgas tabati kahtlase väärtusega tööriistade müüja (1)

LEPM
Copy
Pildil on Võrus Jüri tänava kauplejalt ära võetid mootorsaag.
Pildil on Võrus Jüri tänava kauplejalt ära võetid mootorsaag. Foto: Politsei

Kui eile kirjutasime, et viimastel nädalatel on võrulased politseile mitmel korral andnud teada Võru linnas auto pagasiluugist kahtlase väärtusega tööriistu müüvast mehest, siis säärane juhtum on politseile laekunud ka Valga linnast.

Kagu jaoskonna inspektori Marjana Lehepuu sõnul sattus eile, 4. novembri õhtupoolikul Kagu kandi abipolitseinik tööst vabast ajast olukorda, kus Valga linnas Tartu tänava kaupluse ees astus talle ligi tundmatu vene keelt kõnelenud mees, kes pakkus talle tundmatu päritoluga tööriistu. Et kauplusest väljunud mehel tööriistu tarvis ei olnud, saatis ta ligi tikkunud kaupmehe minema, ent andis kahtlasest pakkumisest politseile kohe teada, et need saaks müüjat ja kaupa kontrollida.

Teatele reageerinud politseinikud pidasid mehe kinni, tema sõiduki kontrollimisel leiti masinast võltsimistunnustega elektrigeneraatoreid, mootorsaage ja võsalõikureid. Mees ühes asjadega toimetati jaoskonda ning tema suhtes alustati menetlust.

Politsei tuletab meelde, et tänaval ligi tikkuvatelt kaupmeestelt ei tasu midagi osta – olgu pakutavaks kaubaks noad, nõud, riided või tööriistad. Esiteks ei pruugi tundmatu päritoluga elektritööriistad olla kaugeltki mitte ohutud, neil puudub garantii ning lõpuni ei saa sootuks kindel olla kui ausa ja väärtusliku kauba saite tehingu järel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles