Otsingud kadunud Aivari leidmiseks jätkuvad

Sten Mahov
Copy
Aivarit nähti viimati kolmapäeva, 17. novembri õhtul.
Aivarit nähti viimati kolmapäeva, 17. novembri õhtul. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei on Võru maakonnast Setomaa vallas Ulaskova külast kaduma läinud 53-aastast Aivarit otsinud eelmisest reedest ehk 19. novembrist saati, kuid hetkel meest leitud ei ole.

Põlva piirkonnapolitseinik Silver Hinto sõnas, et Ulaskova küla ja selle lähiümbrus on umbes pooleteise kilomeetri raadiuses politseinike, piirivalvurite, vabatahtlike, kohalike, appi tulnud koostööpartnerite, teenistuskoerte, drooni ja ATV abil korduvalt läbi kontrollitud. Ka on Aivari kodukandis kontrollitud erinevaid talupidamisi, mahajäetud hooneid, teisi aadresse ning viibimiskohti, kus mees peatuda võiks. «Lisaks vaatasid päästjad üle ka piirkonda jääva tiigi, selle kaldad ning ka põhi kombiti läbi, kuid meest seni leida pole õnnestunud. Ka ei ole meest möödunud kolmapäevast alates liikumas näinud kohalikud. Otsingud Aivar leidmiseks jätkuvad nüüdsamagi, kui ühes kohalike, koerapatrulli ja drooni abil taas piirkonda läbi vaatame,» lausus Hinto.

Aivarit nähti viimati kolmapäeva, 17. novembri õhtul, kui ta käis enda naabri juures, kes elab mõned kilomeetrid Aivari kodust eemal. Mees sõnas naabrile, et liigub edasi mõne kilomeetri kaugusel elava sõbra juurde, kuid sinna ta paraku ei jõudnud.

Aivaril oli seljas must jope ja jalas tumesinised tunked, mille küljel helkurribad. Jalas võisid tal olla töösaapad. Mees on 176 cm pikk ja keskmise kehaehitusega. Tal on lühike habe ja hallid juuksed. Aivari eritunnuseks on, et tema üks käsi ei liigu hästi.

Politsei palub jätkuvalt kõigil, kes juhtusid nägema Aivarit möödunud nädala lõpul kusagile poole liikumas, anda sellest teada numbril 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles