Otepää valla spordispetsialist on Ago Arro

LEPM
Copy
Ago Arro.
Ago Arro. Foto: Monika Otrokova/Otepää vallavalitsus

1.detsembrist on Otepää vallavalitsuses tööl uus spordispetsialist Ago Arro. Spordispetsialist on tööl 0,5 koormusega.

Ago Arro on nii Otepää elanikele kui ka spordivaldkonnas tegutsejatele tuntud kui pikaaegne triatlonivõistluste Tristar Estonia ja IRONMAN 70.3 Otepää üks korraldajatest ja ka kui Otepää Mängude peakorraldaja.

Arro on pärit Tallinnast ning tuli Otepääle elama kuus aastat tagasi. Otepääga seotud on ta aga olnud ligemale kümme aastat, kui osales erinevate triatloni- ja rattavõistluste korraldusmeeskonnas.

Ago Arro on lõpetanud Põltsamaa Ametikooli kokk-kondiiter erialal, hetkel on tal pooleli õpingud Tartu Ülikoolis ettevõtluse ja digilahenduste erialal. Mees on kolme lapse isa ning osaleb aktiivselt kogukonna elus. Ta tantsib rahvatantsu segarühmas Nuustaku ja panustab Eesti Triatloni Liidu tegemistesse, olles tehnilise komisjoni liige.

Ago Arro töötanud ekspordi-, müügi-, turundus-, ning arendusjuhina, hetkel on tal oma turundus- ja reklaamifirma 363 agentuur.

„Olen spordivaldkonnas tegutsenud väga suure osa oma elust ning panustan hea meelega oma oskustega kodukoha hüvangu heaks,“ ütles Ago Arro. „Harrastan ise tervisesporti ja siinkohal kutsungi üles kõiki üles liituma liikumissarjaga „Otepää liigub“, kuna liikumine on hea tervise pant!“

Spordispetsialisti põhilised tööülesanded on valla sporditöö organiseerimine, spordiürituste korraldamine ning valla spordiklubide rahastamise ja toetamise koordineerimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles