Lambakasvataja Mats Meriste sõnul käib Rebasemõisa tapamajas lambalt elu võtmine ametniku kontrolli all, kes templiga kinnitab, et asjad on aetud õigesti ja liha on kvaliteetne.
Lambakasvataja Mats Meriste sõnul käib Rebasemõisa tapamajas lambalt elu võtmine ametniku kontrolli all, kes templiga kinnitab, et asjad on aetud õigesti ja liha on kvaliteetne. Foto: Arvo Meeks

Karula kandi lambakasvataja Mats Meriste tegi lõppeval aastal teoks plaani, mida oli heietanud juba umbes viis aastat. Ta rajas Rebasemõisa kunagise sigalakompleksi katlaruumi lammaste tapamaja, kus nii oma kui teiste talunike villakandjad lihaks teha.

«Kuna lambaliha on nii hea, siis väga head asja tahaks ka väga hästi teha,» rääkis Hallimäe talu peremees Mats Meriste.

Kommentaarid
Copy