Fotod ⟩ Valga Selver läbis põhjaliku uuenduskuuri

Tiit Loim
, reporter
Copy

Täna remondi järel taasavatud Valga Selver sai põhjaliku ümberehitusega uue sisustuse ja tehnosüsteemid ning uuendas kaupluse kontseptsiooni. Tehnoloogiliste uuendustega vähendab kaupluse energiakulu kuni kolmandiku võrra.

«Renoveerimisel kasutasime uuemaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus. Valga Selveri avasime ettevõtte esimese kümne tegutsemisaasta jooksul. Uuenenud kauplus tõstab nüüd piirilinnas poeskäigu kogemuse täiesti uuele tasemele. Tervitame Läti piirile lähimas Eesti supermarketis nii kohalikke kui ka lõunanaabreid, kes hindavad piirkonna parimat valikut Eesti tootjate kvaliteetsete kaupadega,» ütles Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Kogu kaupluse valgustus asendati LED-tehnoloogiaga, seda nii hoones sees kui ka fassaadil. Kaupluse sisemus sai täiesti uue ilme, mööbli ja tehnika. Tehnika valikul lähtuti samuti keskkonnahoidlikest lahendustest. Kogu külmapark viidi üle CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab varasemaga võrreldes umbes viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles