Aasta viimasel päeval tuleb kuni neli kraadi sooja

BNS
Copy
Sulailm. Foto on illustreeriv.
Sulailm. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Ilmateenistuse prognoosi järgi pöörab ilm lähipäevil sulale ja näiteks aasta viimasel päeval tuleb kohati kuni neli kraadi sooja.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab lund ja kohati on pinnatuisku. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Saartel ja läänerannikul on külma 2-6, mandri sisealadel 7-12 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Aeg-ajalt sajab lund, õhtul saartel ka lörtsi, samuti suureneb jäiteoht. Puhub lõunatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on saartel ja läänerannikul vahemikus 0 kuni -4 kraadi, mandri sisealadel on külma 5-9 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Mõnes kohas sajab lund ja lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. On jäiteoht. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, hommikul saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öö hakul saartel -2 kuni +2, mandril -1 kuni -6 kraadi, kesk- ja idaosas võib tulla külma kuni 10 kraadi.

Hommikuks kõikjal temperatuur tõuseb. Päeval on pilves ilm. Mõnes kohas sajab vihma, idaosas ka lörtsi. On jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi, Virumaal tuleb kuni -2 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm ning aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõunakaare tuul 1-6 m/s, pärast keskööd pöördub lääne poolt alates loodesse ja tugevneb 8-13, saartel puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, õhtu poole ka lund ja tuiskab. Puhub loodetuul 7-13, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi, õhtuks langeb kõikjal alla 0 kraadi. Teed muutuvad jäiseks ja libedaks!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles