Fotod, video ⟩ Valga lähistel põrkasid kokku sõidukid

Arvo Meeks
, fotograaf
Copy

Valga vallas mõne kilomeetri kaugusel Valgast Tartu poole juhtus esmaspäeval liiklusõnnetus.

Teadaolevalt põrkasid kohas, kus Tartu-Valga maantee ristub Paju mõisa suunas viiva teega, kella 14 paiku kokku kaks sõiduautot, mis said õnnetuses tõsiselt kannatada. Inimesed teadaolevalt viga ei saanud.

Üks õnnetuse osaline, Audi juht kirjeldas sündmuspaigal olles juhtunut. Tema sõnul asus ta Valgast Tartu suunas teele, kui ühel hetkel keeras ootamatult ette Hyundai ning kokkupõrget polnud võimalik enam ära hoida. Öeldut kinnitab ka Audi pardakaamera salvestus, millelt on näha tagasipööret tegevat Hyundaid ja sellele järgnenud kokkupõrget. Mõlema sõiduki juhid pääsesid ehmatusega.

Liiklusõnnetus juhtus Valgast 6 kilomeetri kaugusel Paju bussipeatuse juures sirgel ristmikuga teelõigul. Liiklus oli õnnetuse järgselt ajutiselt häiritud, kuna üks sõidusuund oli suletud. Päästjad puhastasid sõidutee, romu eemaldati teelt ning kella 15 paiku liiklus taastus.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk lisas, et juhid said kohapeal süü osas omavahel kokkuleppele ning lubasid pöörduda kindlustuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles