Terevisioon äratab vaatajaid Valgast

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Teletiim külastas ka Valga sõjamuuseumi. Keskel saatejuht Katrin Viirpalu.
Teletiim külastas ka Valga sõjamuuseumi. Keskel saatejuht Katrin Viirpalu. Foto: Terevisioon

ETV hommikusaade «Terevisioon» läheb reede hommikul eetrisse Valgamaa kutseõppekeskusest. «Andsime vaatajaile lubaduse sel hooajal rohkem Eestimaa põnevaid paiku avastada ning sügisel seda ka juba tegime. Tervitasime otsesaatega vaatajaid Viljandist Ugala teatrist, Värskast kindral Reegi majast, Põlvamaalt maanteemuuseumist ja jõululumisest Tartust. Uue aasta hakul aga tuleme Valka,» rääkis Terevisiooni vastutav toimetaja Reimo Sildvee.

Saadet juhivad Katrin Viirpalu ja Reimo Sildvee. Viirpalu sõnul on nad juba jõudnud teha sisuka ringkäigu vallaarhitekti Jiři Tintěraga Valga ajaloolistes paikades. «Elamusterohke oli ka külaskäik Valga sõjamuuseumi, kus sain esimest korda elus roolida tõelist lahingumasinat,» ütles Viirpalu.

Et ollakse külas koolis, tuleb muidugi juttu ka teadmistest ja oskustest, mida Valgamaa kutseõppekeskuses omandada saab. «Hoiame aga muidugi kätt pulsil ka päevakajalistel teemadel, võtame luubi alla elektrihinna tõusu,» lubas Sildvee. «Eks mõni üllatus on ka vaatajaile varuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles