Noored saalijalgpallurid selgitavad välja karikavõitjad

LEPM
Copy
Saalijalgpall. Foto on illustreeriv.
Saalijalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: Ain Liiva

Tänavu selgitatakse noorte saalijalgpalli karikavõistlustel võitjad kolmes vanuseklassis, kui mänge peetakse Käärikul, Kehras, Rakveres ja Paides.

Esimesena tulevad eesoleval nädalavahetusel väljakule U14 ja U12 võistkonnad. U14 vanuseklassis ootab jaanuaris ees kaks alagrupiturniiri ning võitja selgub veebruari alguses finaalturniiril. Esimene alagrupp peab oma mängud laupäeval, 22. jaanuaril Kääriku spordihoones.

Turniirist võtavad osa Valga FC Warrior, Tartu JK Tammeka Valge, FC Otepää, FC Peipsi United Junior, JK Merkuur-Juunior ja Tartu JK Tammeka Valge II. Kõik võistkonnad mängivad omavahel korra läbi ja selgitavad paremusjärjestuse.

Teine alagrupiturniir peetakse 29. jaanuaril, kui Kehra spordihoones tulevad väljakule FC Haabersti, Põltsamaa JK Sport, Anija JK, Jõhvi FC Phoenix, FC Cosmos ja Põltsamaa SK Motiiv. U14 vanuseklassis on mänguaeg on 1x16 minutit.

Finaalturniir peetakse 5. veebruaril Paide spordihoones ja sinna pääsevad mõlema alagrupi kolm paremat võistkonda. Pühapäeval, 23. jaanuaril selgub võitja U12 vanuseklassis.

Käärikul toimuval turniiril osaleb kuus võistkonda: FC Otepää, Valga FC Warrior, Jõhvi FC Phoenix, Põltsamaa JK Sport, Tartu WJK Santos ja Tartu JK Tammeka Sinine. Mänguaeg on 1x12 minutit, kõik võistkonnad kohtuvad omavahel korra ja kogutud punktide põhjal pannakse paika lõplik paremusjärjestus.

Kõige vanemas vanuseklassis, U16 võistkondade konkurentsis saab võitja selgeks 6. veebruaril Rakvere spordihallis. Võistkonnad on jagatud kahe alagrupi vahel, millele järgnevad veerand- ja poolfinaalid, kolmanda koha kohtumine ning finaal. Võistlustest võtavad osa JK Merkuur-Juunior, FC Ajax, Jõhvi FC Phoenix, FC Cosmos, Rummu Dünamo, Põltsamaa SK Motiiv, Narva United FC ning üks võistkond on veel selgumisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles