Kolmapäeva öösel tuleb kuni 15 kraadi külma

BNS
Copy
Talvine järv.
Talvine järv. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb ööl vastu kolmapäeva kuni 15 kraadi külma, päeval võib aga kohati plusskraade olla.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Öö hakul puhub loode- ja põhjatuul 5-9 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul 1-7 m/s, hommikul läheb edelatuul saartel ja looderannikul tugevamaks. Külma on 6-12, kohati kuni 15 kraadi, saartel ja läänerannikul käigub aga temperatuur 0 ja -5 kraadi vahel.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 5-9 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul 1-5 m/s. Ilm on sajuta ja võib udu olla. Nähtavus on hea, udus halb. Külma on 7-10 kraadi.

Päeval pilvkate tiheneb. Keskpäeva paiku jõuab saartele lumesadu ning laieneb pärastlõunal aeglaselt üle mandri ida suunas, mitmel pool tuiskab. Saartel ja õhtul ka läänerannikul läheb sadu üle lörtsiks ja vihmaks, on jäiteoht. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-10, puhanguti 13, rannikul kuni 17 m/s, õhtul pöördub saartel läände ja loodesse ning nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur tõuseb vahemikku -6 kuni 0, saartel ja läänerannikul +1 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 3-8 m/s, pärastlõunal tugevneb edela- ja lõunatuul 5-10, õhtul puhanguti 13 m/s. Õhtul hakkab lund sadama. Hommikul võib udu olla, päeval on nähtavus hea, õhtul halveneb lumesajus. Külma on 5-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles