Perepäev pakub taas mitmekesist programmi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iseseisvuspäevale pühendatud kogupere üritus
Iseseisvuspäevale pühendatud kogupere üritus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas algavad homsed Eesti Vabariigi iseseisvuspäevale pühendatud üritused kell 12 Metsa tänava kalmistul. Sõna võtavad Valga maavanem Margus Lepik ja Valga linnapea Kalev Härk. Toimub välijumalateenistus, millele järgneb pärgade ja lillekorvide asetamine Vabadussõjas langenute mälestusmärgi jalamile.

Kell 12.30–15.30 toimub aga SA Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsioon territooriumil Valgas Pikk 16a traditsiooniline perepäev, mis samuti vabariigi aastapäevale pühendatud.

Eesti vabariigi hümniga avavad perepäeva Valga ühendkoorid. Tervitussõnadega esinevad Valga maavanem ja Valga linnapea.

Seejärel esinevad taas Valga ühendkoorid. Kui ilm lubab, esineb Piirilinna Bigband ning on võimalus sõita hobusaani või mootorkelguga.

Valga Keskraamatukogu jagab tasuta raamatuid.

Oma esitlusega on väljas SA Valgamaa Arenguagentuur, Eesti Punase Risti Valgamaa Selts, MTÜ Valga Koerteklubi, politsei- ja Piirivalveamet, Kaitseliidu Valgamaa malev ja Kuperjanovi pataljon.

Avatud on SA Valga Isamaalise Kasvatuse Püsiekspositsioon muuseumihoone ning väliekspositsioon. Väljas on ka päästeteenistuse tehnika näitus

Ajavahemikul kella 13.45–14.30 on kavas Noorte Kotkaste ja kodutütarde korraldatavad võistlused
lastele ja täiskasvanutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles