Lähipäevil annab tooni sügisjahedus

BNS
Copy
Sügispäike. Foto on illustreeriv.
Sügispäike. Foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Septembri esimene täisnädal tuleb varasügiseselt jahe, kuid päeval kerkib õhusoe siiski üle kümne soojakraadi.

Keskkonnaagentuuri teatel tuleb ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 2-7, maapinnal nullkraadi ümber, rannikul kuni 12 kraadi. Teisipäeva pärastlõunal pilvisus hõreneb ja üksikuis paigus võib veidi vihma sadada. Lääne- ja loodetuul tugevneb 5-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 12-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Tuul puhub valdavalt läänest, pärast keskööd loodest ja põhjast 2-7, põhjarannikul kuni 10 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 13 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja suurem võimalus selleks on Eesti idaosas. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 11-15 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt põhjakaaretuul 1-6 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, maapinnal võib õhutemperatuur langeda nullkraadini. Rannikul on oodata kuni 11 kraadi sooja. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma – suurema võimalusega Eesti idaosas. Puhub muutiku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-14 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles