Lähipäevil jõuab kohale vihmasadu

BNS
Copy
Sajud algavad teisipäevast.
Sajud algavad teisipäevast. Foto: Mati Määrits/Lõuna-Eesti Postimees

Läänemerele laienev madalrõhkkond kostitab järgmisel nädalal vihmasadude ja tugeva tuulega.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Tuul pöördub idakaarest lõunakaarde 2-8 m/s. Sooja on 3-8, maapinnal kohati -1, rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgmistega ilm. Kohati, peamiselt Lääne-Eestis, sajab hoovihma, õhtul jõuab saartele tihedam vihmasadu. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Vihmasadu laieneb saartelt üle mandri ida suunas. Puhub kagu- ja lõunatuul 6-12, puhanguti kuni 15, rannikul kuni 21 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgmistega ilm. Ajuti sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul puhanguti kuni 15 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb veidi. Sooja on 13-17 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub lõuna- ja edela-, saartel ka läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 13-16 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles