Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeva keskpäeval kogunevad Valga kultuurikeskuse esisele platsile linna ja maakonna pedagoogid, et avaldada pahameelt õpetajate madala palga üle. Ühtlasi algab kolmepäevane streik.

Õpilased võtavad õpetajate streigi vastu vastakate arvamustega, kuid toetus langeb pigem õpetajate poolele, kes enamiku arvates suuremat palka vääriks.

Tarbijakaitseamet tegi Valga Konsumi töötajale trahvi, kuna meepurgi hind müügisaalis ja kassas erines.

Majandusõppe käigus käisid Valga gümnaasiumi õpilased eelmisel nädalal Tallinnas, kus külastati eraülikooli, panga peamaja ning reklaamiagentuuri.

Reedel kogunes hulk rahvast Õru algkooli valla ja kooli 20. aastapäeva tähistama. Peeti kõnesid, tunnustati kauaaegseid ja aktiivseid töötajaid ning vaadati kohalike taidlejate esinemist.

Pindi kinnisvarafirmas müügil olevate Valgamaa korterite arv pidevalt suureneb ning müügihinnad langevad. Äripindade müügiturg on olematu, üüriturg aga mõnevõrra elavnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles