Fotod ⟩ Põlvamaal jõkke sõitnud auto paiskus katusele

Tiit Loim
, reporter
Copy

Neljapäeva õhtul juhtus liiklusõnnetus Põlvamaal Kanepi vallas, kus sõiduauto oli sõitnud jõkke.
 

Saverna vabatahtlikud päästjad andsid teada, et õnnetus juhtus kell 18:25, kui tuli väljakutse Karilatsi külla. Auto oli sõitnud jõkke ja paiskunud katusele.

Tagaluugi klaas purustati, inimene aidati sõidukist välja ja anti kiirabile üle, teatasid päästjad.

Politsei selgitas, et juht oli kaine ja juhtimisõigusega. «Kuigi juht ise ei osanud selgitada, miks ta kraavi sõitis, siis sündmuskohalt nähtus, et sõidukiirus võis kurvi jõudes olla liiga suur,» lausus Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk.

Ka nädal tagasi sai politsei teate, et sama sõidukiga on viimasel ajal kohalike hinnangul pidevalt Põlva vallas kiirust ületatud. «Too hetk politseil sõidukit tabada ei õnnestunud, ent ka varem enne seda on politseinikud sama Volkswageni kinni pidanud ja juhile väärteomaterjali vormistanud just liigsuure sõidukiiruse tõttu,» lisas pressiesindaja.

Mees viidi küll tervisekontrolli, kuid traumapunktis veenduti, et õnneks viga ta ei saanud ja ta pääses seekord ehmatusega. «Loodetavasti oli see ehmatus ja õppetund piisav, et juht juhtunust järeldused teeks. Kui sama käitumismuster ja kihutamine jätkub, ei saa see kellelegi hästi lõppeda. Vaatame ka omalt poolt üle, milliseid täiendavaid meetmeid saaksime kasutusele võtta, et juhi liikluskäitumist mõjutada,» lisas Virk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles