Lähipäevil miinuskraadidest lahti ei saa

BNS
Copy
Lähipäevil miinuskraadidest veel lahti ei saa.
Lähipäevil miinuskraadidest veel lahti ei saa. Foto: Timo Arbeiter

Ilmateenistuse prognoosi järgi on lähipäevil küll kohati tulemas väheseid plusskraade, kuid peamiselt näitab termomeeter pakast.

Reede öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -7 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +1 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub ida- ja kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saartel -1 kuni +2 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -8, saartel -3 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -6, saartel -2 kuni +1 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund, kohati on sadu tugev. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -7 kraadi, saarte rannikul on kohati 0 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab mitmel pool, pärastlõunal kohati lund, saartel ka lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -6 kraadi, saartel -2 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles