Lähipäevil on öösiti oodata kuni 18 kraadi külma

LEPM
Copy
Talvine järv.
Talvine järv. Foto: Tomi Saluveer / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lähipäevil oodata öösiti kuni 18 kraadi külma. Kolmapäeval sajab üle Eesti lund ja lörtsi.

Ööl vastu kolmapäeva on pilves ilm. Sajab lund, saartel ka lörtsi või vihma. Puhub valdavalt kagutuul 2-8, öö hakul rannikul puhanguti 11 m/s. Külma on 1-5 kraadi.

Kolmapäeva päeval on peamiselt pilves ilm. Hommikupoolikul sajab mitmel pool lund, saartel ka lörtsi või vihma. Pärastlõunal sadu harveneb. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s, õhtul pöördub tuul Lõuna-Eestis itta. Külma on kuni 3 kraadi.

Ööl vastu neljapäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul 1-7 m/s. Külma on 3-12 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Õhtul Kagu-Eestist alates pilvisus hõreneb. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Külma on 2-7 kraadi.

Ööl vastu reedet on Ida-Eestis on vahelduva pilvisusega sajuta ilm, Lääne-Eestis on pilvisem ning öö hakul sajab kohati vähest lund. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Külma on 6-18 kraadi. Reede päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 m/s. Külma on 7-12 kraadi.

Ööl vastu laupäeva pilvisus tiheneb. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Külma on 11-18 kraadi. Laupäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub ida- ja kagutuul 3-9 m/s. Külma on 4-9 kraadi.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles