Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lumesulavesi on muutnud maakonna kruusateed pehmeks, mistõttu mõni omavalitsus on sunnitud need raskematele veokitele sulgema, et säästa teid kahjustustest.

Pühapäeval oli Tartus Koolitantsu festivali Lõuna-Eesti piirkondlik voor. Stuudiol Joy läks seal väga hästi: võideti üks kahest eripreemiast.

Mais toimuvad üle Eesti taas «Teeme ära» talgupäevad, kuhu oli esmaspäevase seisuga Valgamaalt kirja pandud viis talgukohta.

Valga muusikakool korraldas peo pärimustantsudega. Üritust võib suisa rahvusvaheliseks pidada.

Laupäeval kogunes kolmveerandi teatrisaali jagu rahvast Valga kultuurikeskusesse linna laste esinemisele kaasa elama, kus selgus linna laululaps.

Valgamaa kultuuritraditsioonide hulgas on kindel koht žanripäevadel. Maakonna vokaalansamblid kohtusid ja laulsid seekord Koorkülas.

Valgamaa abiturientide ball ehk saja päeva pidu andis maakonna noortele võimaluse kokku tulla hoopis erilisemas võtmes, kui seda muidu ette tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles