Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Veebruaris alustati Hummuli mõisapargis vanade ja kahjustatud puude ning alusvõsa mahavõtmisega. Peatselt seisavad ees istutustööd, korda tehakse ka teed ja jalgrajad.

Mõneski poes on munadest nappus ning nende hind kallinenud, sest eurodirektiivi tõttu on mitmel pool Euroopas ning Eestiski tekkinud munade defitsiit.

Teisipäeval rääkis loodusemees Juhani Püttsepp Valga keskraamatukogus rohelisest mõtteviisist. Kõlama jäi, et meil on looduselt nii mõndagi õppida.

Tõrva linnavolikogu kinnitas linna käesoleva aasta eelarve põhitegevuse tulude-kuludega 2,64 miljonit eurot. Sarnaselt teiste maakonna tõmbekeskustega läheb kõige enam raha haridusele.

Maakonna laulukoorid lihvisid laupäeval Tõrva kammersaalis ühislaulmise oskust. Lisaks sai nautida kaht kontserti.

Valga muusikakooli vilistlasel Piret Rips-Laulil oli laupäeval autorikontsert Tõrva kammersaalis maakonna kooride päeval ja pühapäeval Valga kultuurikeskuses. Kummalgi oli oma kava.

Kuigi kütteperiood hakkab läbi saama, tasub nii maja- kui korteriomanikel mõelda, kas ehk kulutusi toasoojale varasemast enam kontrolli all hoida saab.

Päev enne oma sajandat sünnipäeva lakkas tuksumast eesti-rootsi luuletaja ja erudiidi Liidia Tuulse süda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles