Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas avas uksed kauplus Feng, mis peaks leevendama riidepoodide põuda linnas.

Valgas Võru tänav 78 asuva elektrienergia jaotusseadme üle käib omandivaidlus, mis jõudnud otsaga kohtusse. Seade varustab elektriga suurt osa linna elanikke.

Koolitantsu meeskond avaldas 2. aprillil finaalkontserdile pääsenud tantsud. Valgamaalt on sinna läbi piirkondliku festivali sõela valitud stuudio Joy vabatants «Intelligentsus» trupi Richard 4.-6. klassi rühma esituses.

Kahepäevane teatrifestival näitas, et aastakümneid maakonna teatrilinnaks olnud Otepää on ohjad käest andnud, mis küll ei tähenda, et talvepealinnas enam näitlemisega ei tegeleta.

Tsirguliina rahvamajja piirkondlikule laste lauluvõistlusele oli pühapäeval kohale tulnud 21 lauluhimulist, maakondlikule lõppkontserdile pääses neist seitse.

Need, kes plaanivad välisreisi, peaksid kindlasti mõtlema kindlustusele, mis aitab neid ebameeldivuste korral. Milline vorm on hädavajalik ning mille vastu see kaitseb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles