Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Aprillis-mais ootab Valgamaa naisi mammograafiabuss, mille külastamine aitab arst Aive Kalinina kinnitusel rinnavähi varakult avastada.

Kaitseministeeriumi kutsel sõitsid Pilkuse küla elanikud, Otepää vallavalitsuse liikmed ja keskkonnaameti esindajad Lääne-Virumaale Laekverre, et tutvuda Kellavere radarijaamaga. Kas külaelanike arvamus Otepää valda kavandatava radari suhtes käigu tulemusena ka muutus, loe ajalehest!

Reedel kohtusid Valgamaa kutseõppekeskuses Eesti-Läti haridusalase koostöögrupi liikmed, kes arutasid kutseõppe käivitamist Läti noortele.

Omavalitsusjuhid ja riigiametite esindajad kohtusid maavanemaga, kelle hinnangul inimesed tihti ei tea, kuhu ühes või teises küsimuses pöörduda.

Kuigi Otepää valla kultuurijuht Sirje Ginter toonitas enne pühapäevaseid laululaste etteasteid, et tegu pole võistluse, vaid valikute tegemisega, kujunes ettevõtmine siiski suusamekale kohaselt hoogsaks ja sportlikuks.

Festival Jazzkaar kestab tänavu 20.–29. aprillini. Kokku saab festivalist osa seitseteist paika üle Eesti. Otepää saab kuulda Rootsi-Soome bändi. Valka tuleb Laura Põldvere Group.

Jalgrattapoodides algab ilmade soojenedes kibekiire töö, sest omanikud toovad talvel ununenud rattad hooldusesse.

Varakevadisel Vilaski krossirajal võttis omavahel mõõtu kogu riigi krossiparemik, kui selgusid Eesti meistri- ja karikavõistluste esimese etapi edukamad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles